Titel

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Een betere mobiliteitsaanpak loont, zowel voor werknemer als werkgever. Zowel de work-life balance van uw medewerkers, uw bedrijfscultuur als uw imago als werkgever varen er wel bij.


Een mobiliteitsstudie van VOKA Vlaams-Brabant geeft aan dat meer dan de helft (55%) van medewerkers volledig elektrisch zou kunnen rijden, op voorwaarde dat er voor exceptionele verplaatsingen een alternatief is. Nieuwe aandrijfvormen, autonoom rijden en deelmobiliteit komen allemaal op ons af.


U wil dus streven voor een zo optimaal mogelijke mobiliteit van uw werknemers. Neem hierin het voortouw en combineer een toekomstgerichte car policy met een multimodaal mobiliteitsbudget dat de keuzevrijheid en engagement van uw medewerkers verhoogt.


Bepalende elementen hierin zijn het opbouwen van een modulair “mobiliteits”park waar uw medewerkers flexibel op kunnen beroep doen en het bevorderen van een intelligente keuze door uw medewerker (informatie rond uw aanbod, het gebruiksprofiel van de medewerker, de mogelijkheden om de VAA (voordeel van alle aard) van medewerkers te minimaliseren).


En wat krijgt u er voor terug? Een groene mobiliteit met minder vervuiling, minder nood aan parkeerplaatsen, meer tevreden en geëngageerde medewerkers,…


In de voetsporen treden van bedrijven en organisaties begaan met onze omgeving en onze mobiliteit?


Kom luisteren naar de lezing “Van car policy naar future mobility”, op donderdag 9 februari 2017, van 14h – 17h, Oosterhoeve (ubeon)


Na deze sessie:

  1. Hebt u de tools voor een car policy die vriendelijk is voor milieu en gezondheid
  2. Hebt u een duidelijk beeld over de grote tendenzen naar toekomstige mobiliteit (Zero Emissions, Zero Accidents, Zero Ownership): aandrijfvormen - autonoom rijden - deelmobiliteit
  3. Bent u voorbereid om de veranderingen naar aanleiding van het komende Mobiliteitsbudget (modaliteiten gekend in April 2017) goed aan te pakken
  4. Hebt u een checklist welke aspecten mee dienen voorbereid bij het uitrollen van een volledig plan
  5. Kan u het veranderingsproces rond toekomstige mobiliteit in uw organisatie in gang zetten

DONDERDAG 22 JUNI 2017


Programma van 14h - 17h:

13h30 aankomst met koffie

14 – 17h Uiteenzetting met break

17h Napraten bij drankje


Deze sessie gaat door bij Ubeon, Roosbloemstraat 1/1
9860 Oosterzele
 

Meer info en inschrijven:
https://www.eventbrite.com/e/van-car-policy-naar-future-mobility-22-juni-2017-tickets-34233604633


Vragen? Mail info@call4cleanair.be